RadMission Gids voor montage van een bagagedrager achter

Volg de onderstaande stappen om de bagagedrager achter op je RadMission te monteren.

Caution.png Als je er niet zeker van bent dat je alle stappen met succes en veilig kunt uitvoeren, raden we je aan het werk te laten uitvoeren of controleren door een gerenommeerde fietsenmaker.
  1. Maak de fiets gereed voor onderhoud. Schakel de fiets uit, verwijder de accu en houd de aan/uit-knop ingedrukt om de restspanning te ontladen.
  2. Klik HIER voor de montage-instructies.
  3. Als het accessoire is gemonteerd, plaats dan de accu weer en test de fiets volledig tijdens een proefrit.

Meer hulp nodig?  Neem gerust contact op.

Mogelijk gemaakt door Zendesk